Nazilli Basket rakip tanımıyor

Aydın’ın Nazilli ilçesinde TBF 2. Lig ekibi Nazilli Belediyespor Basketbol takımı, kendi sahasında High Touch HT basketbol takımını mağlup etmeyi başardı.

Bahattin Albayrak
Bahattin Albayrak Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

AYDIN HABERLERİ - Nazilli Kapalı Spor Salonu'nda oynanan Nazilli Belediyespor - High Touch HT karşılaşması 94-88 Nazilli lehine sonuçlandı.

Nazilli Belediyespor erkek basketbol takımın baş antrenörü Koç Öğünç Tokgöz yaptığı açıklamalarında, “Bu sezon çok iyi bir ekip oluşturduk. Aynı zamanda da hedef büyüttük. Bunu oyuncu arkadaşlarımız da çok istiyor ve bunun için karşılaşmalarda çok iyi bir mücadele örneği sergiliyor. Hedefimizi bir üst lig olarak belirledik. İnşallah bunu da oyuncularımızın çabaları ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızın destekleri ile bu sezon başaracağız. Şu anda iyi gidiyoruz. Oyuncularımdan ve takımımdan çok memnunum” dedi.

Takım olarak ligin en güçlü ekiplerinden  İstanbul temsilcisi High Touch HT basketbol takımını 94-88 mağlup etmenin sevincini yaşadıklarını paylaşan Tokgöz, taraftara teşekkür etti. 

20 Kas 2023 - 13:20 Aydin/ Nazilli- Spor

Muhabir  Bahattin Albayrak


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak YeniSöke Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan YeniSöke Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler YeniSöke Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı YeniSöke Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.