Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Söke Haber Son Dakika | Aydın Güncel Haberler | yenisokegazetesi.com sitemizde


Asayiş

Muğla'nın Menteşe ilçesinde çıkan orman yangınında alevler geceyi aydınlatırken, ayın hilal halinin alevler arasından görüntüsü dikkat çekti.

Asayiş

Muğla'nın Menteşe ilçesinde çıkan orman yangınında alevlerin arasında kalan yüzlerce arı kovanı küle dönerken, çiftlik evi de alevlere teslim oldu....

Aydın

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Çok sayıda ekip seferber oldu.

Aydın

Aydın’ın İncirliova ilçesine bağlı Gerenkova Mahallesine yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale etti.

Aydın

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir ev sabaha karşı çıkan yangında kül oldu. Olayda şans eseri can kaybı yaşanmadı.

Aydın

İncirliova’nın Karabağ mahallesinde zeytinlik alanda çıkan yangın büyümeden itfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

Aydın

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın geniş alana yayılmadan hızla söndürüldü.

Sağlık

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ev yangınında ağır yaralanan 5 yaşındaki çocuk, ambulans helikopterle Bursa Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Yaşam

"Orman yangınları sebebiyle konut ve iş yerleri zarar gören vatandaşlarımıza zarar tespit çalışmaları sonucunda nakdi yardım yapılacaktır"

Gündem

İzmir Karşıyaka'daki orman yangınıyla ilgili incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Seyirtepe mevkisinde açıklamalarda bulundu....

Asayiş

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde çıkan ve kısa sürede geniş bir alana yayılan orman yangına ekiplerin müdahalesi gece boyunca sürdü.

Yaşam

Aydın Ticaret Odası (AYTO), geçtiğimiz günlerde 3.Sanayi Sitesinde yanan işyerinin yeniden kalkınması için destek olunmasını istedi.